Betrouwbaarheid

De producten die wij verkopen zijn enkel en alleen maar originele producten van gerenommeerde merken. Onze producten worden daarom ook geleverd met originele labels aan de producten. Wij werken samen met een Italiaanse partner die gespecialiseerd is in het luxe segment kleding en accessoires. Hierdoor kunnen wij u voorzien van de hoogste kwaliteit.

Verzending

De levertijd van onze producten is gemiddeld 4 dagen. Soms gaat dit sneller maar het kan ook zo zijn dat je bestelling iets is vertraagd. Hier kunnen we helaas niks aan doen omdat we ook afhankelijk zijn van postorder bedrijven.

Nadat je bij ons een aankoop hebt gedaan krijg je altijd netjes een Track & Trace code zodat je jouw bestelling kan traceren. Mocht dit onverhoopt niet lukken? Laat het ons dan even weten op info@modieuz.nl

Wanneer je pakket niet op het ingecalculeerde moment geleverd is, kan het zijn dat je bestellling vertraging hebt opgelopen. Vandaag de dag is dat niet zo gek door de enorme drukte bij de postorderbedrijven. Via de track & trace kan je achterhalen wat de actuele status is van je bestelling. Helaas hebben wij geen grip op de verwerking bij postorderbedrijven.

Een normale levering heeft bij ons een levertijd van ongeveer 4 dagen. Mocht je jouw bestelling eerder in huis willen hebben? Dan kan dat met onze express verzending. Hiervoor betaal je een kleine extra fee maar dan wordt je bestelling met express verzonden waardoor je het eerder in huis hebt.

Retourneren

Is het product dat u heeft besteld, toch niet helemaal goed. Geen probleem! u kunt deze retourneren. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Mocht je willen retourneren, dan dien je jouw retour aan te melden door ons te mailen op info@modieuz.nl Wij gaan het daarna verder in gang zetten en zullen je voorzien van de benodigde informatie om het pakketje op de juiste manier te versturen en naar het juiste adres.

Let op: je moet jouw bestelling binnen 14 dagen retour hebben aangemeld. Heb je dit niet gedaan dan wordt het niet meer aangenomen in ons warehouse.

Wanneer u een product wilt retourneren dan kan dat uiteraard. Wel zijn hier vereiste aan gesteld. Het product mag niet gebruikt zijn (nieuwstaat verplicht), de labels moeten nog aan het product zitten en het moet retourneert worden in de originele verpakking van het product.

Een retour aanmelden doet u altijd binnen 14 dagen na ontvangst. Is dit niet het geval dan nemen we de retour niet in behandeling. Bent u netjes binnen de tijd dan ontvangt u binnen 48 uur meer informatie over waar u het product naartoe kan retourneren. Nadat u dat van ons hebt gehad is het een vereiste dat de retour binnen 14 dagen bij de leverancier is. Let op: onze leverancier bevind zich in Italie dus houd rekening met de langere verzendtijd.

Mocht het zo zijn dat we bij inspectie de bevinding doen dat u niet aan de eisen voldoet dan krijgt u geen geld terug. Om dit te voorkomen lees alinea 1 & 2 zorgvuldig. U bent in dit geval zelf verantwoordelijk en zult dan opnieuw verzendkosten moeten betalen om de bestelling weer in huis te krijgen.

Betaalmogelijkheden

Bij Modieuz kun je gebruik maken van verschillende betalingsmogelijkheden. Dit doen wij in samenwerking met Mollie, Deze payment provider is uiterst betrouwbaar.

iDeal

Online betalen via alle Nederlandse banken.

Creditcard

Betalen met Visa & Mastercard (wij accepteren alleen Verified by VISA of MASTERCARD SecureCode kaarten).

PayPal

Betaal eenvoudig en veilig met je gebruikersnaam en wachtwoord van je PayPal account.

Bancontact

Bancontact / Mister Cash maakt het mogelijk te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.

Giropay / Sofortbanking

Giropay / Sofortbanking maakt het mogelijk te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Duitse banken.

In3 (In 3 keer betalen met 0% rente)

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

Garantie & klachten

Bij Modieuz staat de klant centraal. Wij doen elke dag onze uiterste best om u tevreden te houden. Mocht je onverhoopt toch ergens niet tevreden over zijn dan kun je bij ons een klacht indienen. Dit kan per e-mail via onderstaande contactgegevens. Dien je een klacht in per e-mail, dan proberen wij deze binnen 24 uur te beantwoorden.

E-mail: info@modieuz.nl

Bij een klacht kijken wij altijd naar de wettelijke garantie die van toepassing is op de klacht die je hebt ingediend. Dit wil zeggen dat het artikel datgene moet doen wat je in alle redelijkheid mag verwachten van het artikel. Daarnaast heb je alleen recht op garantie bij een gegronde klacht. Een klacht word niet in behandeling genomen wanneer deze veroorzaakt is door:

- Beschadiging door opzet of nalatigheid
- Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
- Normale slijtage
- Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

Nadat je een klacht bij ons hebt ingediend gaan wij deze samen met de leverancier beoordelen. Is je klacht gegrond, dan vervangen wij het product binnen de garantietermijn.